error code

Any kind of documentation (manuals, howtos, tips...) about the usage of SMPlayer.

error code

Postby MasterDarowan » Fri Apr 15, 2011 9:43 am

I am using Win 7 Ultimatium with all updates.

Tried several times reinstalling but its coming back.


C:/Program Files/SMPlayer/mplayer/mplayer.exe -noquiet -nofs -nomouseinput -sub-fuzziness 1 -identify -slave -vo direct3d, -ao dsound -nokeepaspect -priority abovenormal -framedrop -nodr -double -wid 3016274 -monitorpixelaspect 1 -ass -embeddedfonts -ass-line-spacing 0 -ass-font-scale 1 -ass-styles C:/Users/Administrator/.smplayer/styles.ass -fontconfig -font Arial -subfont-autoscale 0 -subfont-osd-scale 20 -subfont-text-scale 20 -subcp ISO-8859-1 -subpos 100 -volume 50 -nocache -osdlevel 0 -vf-add screenshot -slices -channels 2 -af scaletempo,equalizer=0:0:0:0:0:0:0:0:0:0 -softvol -softvol-max 110 D:/Movies/Asian/Ong Bak 2 (2008 SweSub)/Ong Bak 2 (2008 SweSub) CD 1.avi

MPlayer Sherpya-SVN-r30369-4.2.5 (C) 2000-2009 MPlayer Team
Setting process priority: abovenormal

Playing D:/Movies/Asian/Ong Bak 2 (2008 SweSub)/Ong Bak 2 (2008 SweSub) CD 1.avi.
AVI file format detected.
ID_VIDEO_ID=0
[aviheader] Video stream found, -vid 0
ID_AUDIO_ID=1
[aviheader] Audio stream found, -aid 1
VIDEO: [XVID] 640x272 24bpp 25.000 fps 1911.0 kbps (233.3 kbyte/s)
ID_FILENAME=D:/Movies/Asian/Ong Bak 2 (2008 SweSub)/Ong Bak 2 (2008 SweSub) CD 1.avi
ID_DEMUXER=avi
ID_VIDEO_FORMAT=XVID
ID_VIDEO_BITRATE=1911024
ID_VIDEO_WIDTH=640
ID_VIDEO_HEIGHT=272
ID_VIDEO_FPS=25.000
ID_VIDEO_ASPECT=0.0000
ID_AUDIO_FORMAT=8192
ID_AUDIO_BITRATE=448000
ID_AUDIO_RATE=0
ID_AUDIO_NCH=0
ID_LENGTH=2871.72
ID_SEEKABLE=1
ID_CHAPTERS=0
[ass] auto-open
Opening video filter: [screenshot]
==========================================================================
Opening video decoder: [ffmpeg] FFmpeg's libavcodec codec family
Selected video codec: [ffodivx] vfm: ffmpeg (FFmpeg MPEG-4)
==========================================================================
ID_VIDEO_CODEC=ffodivx
==========================================================================
Opening audio decoder: [ffmpeg] FFmpeg/libavcodec audio decoders
AUDIO: 48000 Hz, 2 ch, s16le, 448.0 kbit/29.17% (ratio: 56000->192000)
ID_AUDIO_BITRATE=448000
ID_AUDIO_RATE=48000
ID_AUDIO_NCH=2
Selected audio codec: [ffac3] afm: ffmpeg (FFmpeg AC-3)
==========================================================================
AO: [dsound] 48000Hz 2ch s16le (2 bytes per sample)
ID_AUDIO_CODEC=ffac3
[Mixer] No hardware mixing, inserting volume filter.
Starting playback...
[ass] Init
[ass] Updating font cache
[mpeg4 @ 01E4B8F4]Invalid and inefficient vfw-avi packed B frames detected
Movie-Aspect is 2.35:1 - prescaling to correct movie aspect.
ID_VIDEO_ASPECT=2.3529
[swscaler @ 01F334F4]using unscaled yuv420p -> rgb24 special converter
VO: [direct3d] 640x272 => 640x272 Planar YV12


MPlayer interrupted by signal 11 in module: decode_video
ID_SIGNAL=11
- MPlayer crashed by bad usage of CPU/FPU/RAM.
Recompile MPlayer with --enable-debug and make a 'gdb' backtrace and
disassembly. Details in DOCS/HTML/en/bugreports_what.html#bugreports_crash.
- MPlayer crashed. This shouldn't happen.
It can be a bug in the MPlayer code _or_ in your drivers _or_ in your
gcc version. If you think it's MPlayer's fault, please read
DOCS/HTML/en/bugreports.html and follow the instructions there. We can't and
won't help unless you provide this information when reporting a possible bug.
MasterDarowan
 

Return to Documentation

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests