New user - Youtube browser doesn't open.

SMTube is a YouTube browser that can be used along with SMPlayer. Let's talk about it.

New user - Youtube browser doesn't open.

Postby philem » Sat Feb 13, 2016 1:41 am

Hi guys,
Sorry if this is an old topic.
I just found SMPlayer yesterday (12th Feb) through another web site, I downloaded and installed it, then found out about SMTube, I downloaded and installed that as well.
But, when I click on the Youtube Browser icon in the player the outer border of the player changes color and the cursor shows some sort of activity, but after about 3 seconds the player reverts back to its original state and the activity stops.

Nothing else happens, what am I missing?

Thanks in advance
Philip
philem
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 12, 2016 11:03 pm

Re: New user - Youtube browser doesn't open.

Postby rvm » Sat Feb 13, 2016 5:07 am

What operating system are you using?

Did you install the right version? I mean, if you installed the 32-bit version of SMPlayer then you need to install the 32-bit version of smtube as well. It also needs to be installed in the same folder as SMPlayer.
rvm
Site Admin
 
Posts: 2786
Joined: Wed Dec 23, 2009 1:25 am
Location: España

Re: New user - Youtube browser doesn't open.

Postby philem » Sat Feb 13, 2016 11:41 am

rvm wrote:What operating system are you using?

Did you install the right version? I mean, if you installed the 32-bit version of SMPlayer then you need to install the 32-bit version of smtube as well. It also needs to be installed in the same folder as SMPlayer.


Hi RVM,

That was the problem, I had downloaded the 32 bit version of the player and the 64 bit of tube, all fixed now
Thanks
philem
 
Posts: 2
Joined: Fri Feb 12, 2016 11:03 pm


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

cron