A-B Repeat with mpv

Problems, bugs, suggestions... anything related to SMPlayer.

A-B Repeat with mpv

Postby burf » Sat Apr 08, 2017 3:49 am

A-B Repeat (repeating defined sections) works fine using mplayer, but when I use mpv, it doesn't seem to work.
Is there something I'm missing... is it a bug?
Using the latest version of smplayer, on win7-64.
Thanks for any help!!
burf
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 3:49 pm

Re: A-B Repeat with mpv

Postby rvm » Sat Apr 08, 2017 7:31 pm

I can't reproduce the problem in my computer. It works fine for me, using mpv. Tested on Windows 7 64-bit.
rvm
Site Admin
 
Posts: 2690
Joined: Wed Dec 23, 2009 1:25 am
Location: España

Re: A-B Repeat with mpv

Postby burf » Sat Apr 08, 2017 11:00 pm

Thanks for the quick reply!
It's weird.
If I set an in & outpoint using mplayer, when I switch to mpv, it starts at mplayer's outpoint & just keeps playing, with no outpoint. Then when I switch back to mplayer, it starts & stops at the original in & outpoints.
If I set points in mpv, it just keeps playing. If I close the video, then reopen with mpv, it starts at the outpoint & just keeps playing, with no outpoint. If I then open in mplayer, it starts at some arbitrary point, then stops at a later point... like it slides the in & outpoints forward,
Just strange that it can't be duplicated.
Any ideas what could cause something like this, on my computer? Or in my config of smplayer?
I tried updating to the latest version of mpv... still the same.

Thanks again!
burf
 
Posts: 10
Joined: Wed Apr 28, 2010 3:49 pm

Re: A-B Repeat with mpv

Postby d579 » Sat Apr 15, 2017 3:55 pm

I was having trouble with repeat. Latest MPV from the PPA. I'm on ubuntu

I just downgraded mpv because drc(volume normalisation) stopped working and A-B selection works again.
d579
 
Posts: 4
Joined: Sun May 04, 2014 8:03 am


Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron