2:0.24.0+git10~xenial - A Heads up

Forum to talk about the development of SMPlayer (code, patches...).

2:0.24.0+git10~xenial - A Heads up

Postby GeneBenson » Mon Apr 17, 2017 6:35 am

I got an update for mpv to version 2:0.24.0+git10~xenial. This update came from here. When I try to play a video the video plays but there is no sound. This is from the logs:
Code: Select all
SMPlayer log:
[07:03:17:254] MPVProcess::parseLine: '[drc] libavfilter filter 'drc' not found!'
[07:03:17:254] MPVProcess::parseLine: 'Couldn't create or open audio filter 'drc''
[07:03:17:254] MPVProcess::parseLine: 'Error at audio filter chain pre-init!'
[07:03:17:254] MPVProcess::parseLine: 'Audio: no audio'

MPV log:
[drc] libavfilter filter 'drc' not found!
Couldn't create or open audio filter 'drc'
Error at audio filter chain pre-init!
Audio: no audio


Audio works fine when opened directly in mpv. As a workaround I have added --af-del=0 to SMPlayer's advanced mplayer/mpv options. Audio is then restored.
Just thought I'd give you a heads up. ;)
GeneBenson
 
Posts: 33
Joined: Thu May 14, 2015 7:14 am

Re: 2:0.24.0+git10~xenial - A Heads up

Postby rvm » Mon Apr 17, 2017 9:20 pm

I think it's fixed in svn r8526.
rvm
Site Admin
 
Posts: 2804
Joined: Wed Dec 23, 2009 1:25 am
Location: España

Re: 2:0.24.0+git10~xenial - A Heads up

Postby GeneBenson » Tue Apr 18, 2017 5:57 am

Wow, that was quick. Thank you very much. I'll wait for the next release.
GeneBenson
 
Posts: 33
Joined: Thu May 14, 2015 7:14 am

Re: 2:0.24.0+git10~xenial - A Heads up

Postby GeneBenson » Sun Apr 23, 2017 5:22 am

Just got the update. Works great. Thanks again.
GeneBenson
 
Posts: 33
Joined: Thu May 14, 2015 7:14 am


Return to Development

Who is online

Users browsing this forum: Yahoo [Bot] and 1 guest